Dutch Ragdoll Club

voor de echte Ragdoll liefhebbers


Herplaatsing

Soms moet iemand de moeilijke beslissing nemen om zijn/haar Ragdoll te herplaatsen. Wij willen hier graag bij helpen zodat het best mogelijke plekje wordt gevonden. Dit doen we o.a. door de melding op de website en op de Facebook pagina te plaatsen. Wij bemiddelen alleen in de herplaatsing als de Ragdoll een stamboom heeft. Wij bemiddelen niet in volwassen Ragdolls die niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn.

U stuurt ons een mail met de volledige naam, kleur en aftekening, een beschrijving van het karakter, of de Ragdoll gewend is aan kinderen, honden of andere katten en of hij bijv. gewend is om naar buiten te gaan. Ook stuurt u een duidelijke foto mee om op de website te plaatsen. Heeft iemand interesse dan nemen ze, in principe, rechtstreeks contact met u op. 

De DRC bemiddeld gratis in de herplaatsing voor leden.
       Niet leden kunnen hun herplaatser ook aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per kat. 

U kunt de betaling overmaken op
NL20 INGB 0004427516 t.a.v. Dutch Ragdoll Club te Purmerend.
Voor buitenlandse betalingen: BIC ING NL 20

Bij de melding plaatsen we maximaal twee foto's en een beschrijving van het karakter. 
U kunt dit per mail bij ons aanleveren.
 
Heeft u vragen en wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met 0299-648310 

------

Op dit moment hebben wij herplaatser(s) aangemeld gekregen.

~~~~~
Milan en Stitch zoeken een thuis!

What a girl wants Milan is een chocolate mitted, gecastreerd en volledig ingeënt. Milan is erg nieuwsgierig en altijd in je buurt. Hij houdt ervan om geaaid te worden maar zit graag op een afstandje te bekijken wat je aan het doen bent. 
What a girl wants Stitch is een chocolate colorpoint en ook gecastreerd en volledig ingeënt. Stitch heeft een lief, zacht karakter, wordt graag aangehaald en ligt graag naast je op de bank. Hij kijkt altijd even "de kat uit de boom" Als hij eenmaal gewend is dan is hij altijd in je buurt.

Milan en Stitch zijn echte binnenkatten maar waarderen het ook als ze in de (afgeschermde) tuin kunnen zitten. De jongens zijn erg aan elkaar gehecht dus het is wel de bedoeling dat ze samen blijven.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veronique Brussee, mail
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


E-mailen
Bellen