Dutch Ragdoll Club

voor de echte Ragdoll liefhebbers


Herplaatsing

Soms moet iemand de moeilijke beslissing nemen om zijn/haar Ragdoll te herplaatsen. Wij willen hier graag bij helpen zodat het best mogelijke plekje wordt gevonden. Dit doen we o.a. door de melding op de website en op de Facebook pagina te plaatsen. Wij bemiddelen alleen in de herplaatsing als de Ragdoll een stamboom heeft. Wij bemiddelen niet in volwassen Ragdolls die niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn.

U stuurt ons een mail met de volledige naam, kleur en aftekening, een beschrijving van het karakter, of de Ragdoll gewend is aan kinderen, honden of andere katten en of hij bijv. gewend is om naar buiten te gaan. Ook stuurt u een duidelijke foto mee om op de website te plaatsen. Heeft iemand interesse dan nemen ze, in principe, rechtstreeks contact met u op. 

De DRC bemiddeld gratis in de herplaatsing voor leden.
       Niet leden kunnen hun herplaatser ook aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per kat. 

U kunt de betaling overmaken op
NL20 INGB 0004427516 t.a.v. Dutch Ragdoll Club te Purmerend.
Voor buitenlandse betalingen: BIC ING NL 20

Bij de melding plaatsen we maximaal twee foto's en een beschrijving van het karakter. 
U kunt dit per mail bij ons aanleveren.
 
Heeft u vragen en wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met 0299-648310 

------


Op dit moment hebben wij een herplaatser aangemeld gekregen.

~~~~~

Wij zoeken een plekje voor één van onze Ragdolls.

Helaas moeten wij voor één van onze twee Ragdolls een nieuw plekje zoeken. Onze tweetal kan namelijk niet met elkaar overweg en inmiddels gaan ze elkaar dagelijks te lijf. Dit geeft voor hen maar ook voor ons veel onrust. Omdat de keus voor ons te moeilijk is bieden wij hen allebei aan ter herplaatsing maar het is de bedoeling dat één van de twee bij ons blijft!

Banjo is een gecastreerde seal bicolor kater van net drie jaar oud. Hij is erg aanhankelijk, mensengerecht en een enorme knuffelkont. Hij ligt graag bij je, volgt je overal en houdt dan hele gesprekken met je.  Hij is erg levendig en hij houdt van interactie, hij speelt ook graag spelletjes zoals verstoppertje of zijn knikkerbaan. Als hij uitgespeeld is gaat hij zijn volgende hobby beoefenen, slapen, Daar is ie ook goed in! Banjo is een echte Ragdoll jongen met het karakter van een hond.
Banjo is niet gewend aan een druk gezin met kinderen, vanuit de fokker kent hij honden maar bij ons is hij dit niet gewend. Hij houdt niet van harde geluiden. Daarom zoeken we toch naar een rustig plekje zonder (jonge) kinderen waar hij een heerlijk rustig leventje kan leiden. Hi loopt, indien mogelijk, graag een rondje door de tuin maar hij mag uiteraard niet los en vrij buiten lopen.Bella is een seal tabby bicolor poes, ze is gesterliliseerd en ook drie jaar oud. Bella is een echt dametje. Als het regent blijft ze liever binnen. Bella is heel gelijkmatig van karakter, niet snel bang en heel nieuwsgierig aangelegd. Ze ligt het liefst bovenop de tuinkast zodat ze kan zien wat er buiten op straat gebeurd. Daarna komt ze lekker naar binnen om te eten en urenlang te slapen. Wel met vier poten in de lucht...

 Bella is ook geen jong gezin gewend hoewel zij daar best wel aan zou kunnen wennen.  Honden kent ze van haar tijd bij de fokker maar daarna niet meer. 


Banjo en Bella zijn beide voorzien van een stamboom.

 

Omdat wij het zelf een te verdrietige en onmogelijke opgave vinden om tussen deze twee lieverds te moeten kiezen willen we graag kijken naar wie de belangstelling uit gaat. We vinden het heel belangrijk dat het toekomstige baasje een klik heeft met de kat van zijn/haar keuze en vice versa. U bent dan ook van harte welkom om kennis met hen en met ons te komen maken.  Heeft u interesse in Banjo of in Bella? Stuur Marjan dan een mail waarin u motiveert waarom u denkt het geschikte nieuwe baasje te zijn voor de betreffende kat. 


E-mailen
Bellen