Dutch Ragdoll Club

voor de echte Ragdoll liefhebbers


Herplaatsing

Er is momenteel geen herplaatser aangemeld.

Soms moet iemand de moeilijke beslissing nemen om zijn/haar Ragdoll te herplaatsen. Wij willen hier graag bij helpen zodat het best mogelijke plekje wordt gevonden. Dit doen we o.a. door de melding op de website en op de Facebook pagina te plaatsen. Wij bemiddelen alleen in de herplaatsing als de Ragdoll een stamboom heeft. 

U stuurt ons een mail met de volledige naam, kleur en aftekening, een beschrijving van het karakter, of de Ragdoll gewend is aan kinderen, honden of andere katten en of hij bijv. gewend is om naar buiten te gaan. Ook stuurt u een duidelijke foto mee om op de website te plaatsen. Heeft iemand interesse dan nemen ze, in principe, rechtstreeks contact met u op. 

De DRC bemiddeld gratis in de herplaatsing voor leden.
       Niet leden kunnen hun herplaatser ook aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per kat. 

U kunt de betaling overmaken op
NL20 INGB 0004427516 t.a.v. Dutch Ragdoll Club te Purmerend.
Voor buitenlandse betalingen: BIC ING NL 20

Bij de melding plaatsen we maximaal twee foto's en een beschrijving van het karakter. 
U kunt dit per mail bij ons aanleveren.
 
Heeft u vragen en wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met 0299-648310 

------


Milow zoekt een nieuw plekje.

Paco Milow is geboren in cattery Cincuenta y Cinco op 25 januari 2011.
Milow is een gecastreerde blue mitted kater die graag kletst.

Hij vindt het erg fijn om dichtbij je te zitten en te liggen. Hij ligt ook graag op schoot en hij volgt je gezellig en trouw door het huis. Hij houdt niet van drukte, dus hij voelt zich niet prettig in een gezin met kinderen. 

Hij vindt het erg leuk om in lege dozen, tassen enz. te zitten, dus ik heb standaard een lege doos in de woonkamer staan. Hij had tot voor kort een zusje, die helaas overleden is, dus hij is het gewend om met een andere kat samen te leven. Honden is hij niet gewend, dus dat is geen goede combinatie. 
 
Helaas wil ik hem herplaatsen, omdat ik sinds een paar jaar te gevoelig ben geworden voor bepaalde geluiden die hij maakt, bijvoorbeeld wanneer hij zichzelf wast. In het verleden vond ik het te moeilijk om hem vanwege deze reden te herplaatsen, maar de gevoeligheid is te erg geworden. Sinds een paar jaar loopt hij ook regelmatig in de tuin, maar het is altijd een binnen kat geweest. 
 
Hij heeft in het verleden een keer last gehad van acuut nierfalen. Gelukkig is hij hier volledig van hersteld en krijgt hij nu KD voer, om zijn nieren gezond te houden.
 
Denkt u dat u Milow een goed thuis kunt bieden? 
Neem dan contact op met Tanja, tel. 06-19432834 of stuur een mail

~~~~~E-mailen
Bellen