Dutch Ragdoll Club

voor de echte Ragdoll liefhebbers

Herplaatsing

Soms moet iemand de moeilijke beslissing nemen om zijn/haar Ragdoll te herplaatsen. Wij willen hierbij graag bij helpen zodat het best mogelijke plekje wordt gevonden. Dit doen we o.a. door de melding op de website en de Facebook pagina te plaatsen. Wij bemiddelen alleen in de herplaatsing als de Ragdoll een stamboom heeft. 

U stuurt ons een mail met de volledige naam, kleur en aftekening, een beschrijving van het karakter, of de Ragdoll gewend is aan kinderen, honden of andere katten en of hij bijv. gewend is om naar buiten te gaan. Ook stuurt u een duidelijke foto mee om op de website te plaatsen. Heeft iemand interesse dan nemen ze, in principe, rechtstreeks contact met u op. 

De DRC bemiddeld gratis in de herplaatsing voor leden. 

Niet leden kunnen hun herplaatsen ook aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 per kat. 
U kunt de betaling overmaken op
NL20 INGB 0004427516 t.a.v. Dutch Ragdoll Club te Purmerend.
Voor buitenlandse betalingen: BIC ING NL 2A

Bij de melding plaatsen we maximaal twee foto's en een beschrijving van het karakter. 
U kunt dit per mail bij ons aanleveren.

Heeft u vragen en wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met 0299-648310


Er is op dit moment een Ragdoll aangemeld voor herplaatsing


Harly zoekt een goed thuis.
Helaas zijn wij genoodzaakt om voor Harly een nieuw thuis te zoeken. Harly is een gecastreerde blue bicolor kater van net twee jaar oud. Hij houd van gezelligheid om zich heen en is gewend aan kinderen. Hij is graag buiten in een (afgesloten) tuin waar hij jaagt op vliegjes en vogels. Hij gaat netjes op de kattenbak, komt er ook voor naar binnen. Hij loopt met je mee in huis en verteld dan hele verhalen. Harly krijgt bij ons helaas niet de aandacht die hij nodig heeft. Daarom zoeken we een plekje waar hij weinig alleen is, met een afgesloten tuin en waar veel met hem gespeeld wordt. Harly is gezond, gechipt en heeft een stamboom. Bij zijn verhuizing neemt hij zijn spullen mee: Een krabpaaltje, mandje, klimpaal, kattenbak, zijn eigen reismand, lievelingskleedje, een zak kastengrind, 2 zakken R. C. voer, een wandeltuigje, zijn speelgoed en zijn voerbakjes. U bent uiteraard welkom om bij ons kennis te komen maken met Harly. Maar omdat we graag willen weten waar Harly eventueel gaat wonen willen we graag ook bij u thuis komen kijken. 

Denkt u dat u Harly een gouden thuis kunt geven? Neem dan contact op met Daniëlle: Mail


E-mailen
Bellen